مراسم معارفه سرپرست شهرداری آب پخش برگزار شد+تصاویر
با حضور حاج غلامرضا وفایی رئیس و مهندس بهزاد بویری نایب رئیس شورای شهر آب پخش و جمعی از پرسنل شهرداری ،مراسم معارفه سرپرست شهرداری آب پخش برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آب...
با حضور حاج غلامرضا وفایی رئیس و مهندس بهزاد بویری نایب رئیس شورای شهر آب پخش و جمعی از پرسنل شهرداری ،مراسم معارفه سرپرست شهرداری آب پخش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آب پخش؛مهندس جعفر مهرآوران در ابتدا ضمن تبریک به اعضای شورای ششم اظهار داشت:جا دارد از تلاش های نمایندگان ادوار گذشته شورای شهر و کسانی که در استقرار شهرداری نقش آفرینی داشتند مثل مرحوم مغفور حاج سید محمدحسین موسوی و همچنین شهرداران سابق و اسبق تشکر و قدردانی نمایم که همه این عزیزان سهم بسزایی در وضعیت امروز شهر آب پخش داشته و خدمات آن بزرگواران در اذهان باقی مانده و خواهد ماند.
سرپرست شهرداری آب پخش بیان داشت:همچنین باید تقدیر و تشکر نمایم از نیروهای خدوم شهرداری از ابتدا تاکنون که برای اعتلا و زیباسازی و عمران شهری بار اصلی بر دوش آن عزیزان بود و درود می فرستم بر روان پاک همکاران درگذشته آقایان حاج سید مجتبی بصری،رضا رودحله پور،علیشیر درخشان،مسعود نیک بین و علیکرم زنگویی.
مهندس مهرآوران در ادامه با تشکر از اعتماد اعضای محترم شورای ششم به وی ابراز داشت:امیدوارم بتوانم در انجام وظایف محوله که همانا زیباسازی و عمران شهر و خدمت صادقانه به شهروندان است موفق باشم و پاسخ اعتماد شورای محترم را بدهم.
سرپرست شهرداری آب پخش با اشاره به پروژه های در حال اجرای شهرداری اظهار داشت:در حال حاضر پروژه آسفالت معابر در حال اجراست و حدود 18 کوچه و خیابان زیرسازی شده که آسفالت برخی انجام و مابقی نیز طبق برنامه و اولویت بندی اجرا خواهند شد.
مهرآوران بیان داشت:پارک حاشیه ای بلوار انقلاب یکی دیگر از پروژه هاست که با طراحی بسیار زیبا در حال اجراست و المان های زیبایی نیز در آن نصب شده و چشم انداز بسیار خوبی دارد.
وی اضافه کرد:بهسازی پارک خضرا،بهسازی انتهای کوچه شهید حاجی پور جنب پل شیخی نیز مراحل پایانی خود را سپری می کند و چند پروژه دیگر که در حال اجراست.
سرپرست شهرداری آب پخش همچنین از تجهیز ناوگان موتوری شهرداری خبر داد و گفت:انشالله در نظر داریم یکدستگاه ماشین جمع آوری زباله مکانیزه به ناوگان موتوری شهرداری اضافه کنیم که پیگیری های خوبی در این راستا در سطح استان و کشور داشته ایم و انشالله در آینده ای نه چندان دور انجام خواهد شد.
رئیس شورای اسلامی شهر آب پخش نیز در این نشست اظهار داشت: جا دارد از تلاش ها و خدمات شوراهای گذشته شهر و همچنین شهرداران سابق و اسبق و همه نیروهای خدوم شهرداری از بدو تاسیس شهرداری تاکنون قدردانی و تشکر داشته باشم
حاج غلامرضا وفایی بیان داشت:فلسفه وجودی مسئولان در نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت به مردم است و ما وظیفه داریم در هر جایگاه و منصبی که باشیم به ولی نعمتان خود خدمت بی منت ارائه دهیم.
وفایی افزود:کار جهادی و پرهیز از حواشی گوناگون مطالبه جدی مردم از ما می باشد و باید تلاش کنیم در این راستا گام برداریم .
وفایی افزود:اتحاد و وحدت کلمه مهمترین رمز موفقیت در هر کاری می باشد و باید سعی کنیم با همبستگی و اتحاد کارها را دنبال کنیم تا به نتیجه دلخواه برسیم.
رئیس شورای اسلامی شهر آب پخش تصریح کرد:مردم بخاطر مشکلاتی نظیر بحران کرونا و غیره نیاز به آرامش دارند و باید طوری عمل کنیم که فضایی آرام و وحدت بخش در سطح شهر داشته باشیم و تکریم ارباب رجوع را به معنی واقعی کلمه اجرایی کنیم.
وفایی خاطرنشان کرد:خارج از وظایف قانونی خود کار نخواهیم کرد و پیگیر مشکلات و مطالبات مردم تا حصول نتیجه لازم خواهیم بود.







بدون نظر! اولین نفر باشید